Locatie

Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Gebouw - KB

Bereikbaarheid

Act Eventstudios bevindt zich in Gebouw KB op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. We zijn op verschillende manier gemakkelijk bereikbaar. Via het OV, de auto of per fiets. IPKW ligt aan de rand van Arnhem, vlakbij de A12, A348 en A325. Aan de rand van het park bevinden zich 325 gratis parkeerplaatsen. Hiervandaan vervolgen de gasten via de groene Hoofdstraat de weg te voet naar onze locatie op het park.

Parkeren

Parkeren

Aan de rand van IPKW liggen 325 gratis (openbare) parkeerplaatsen. Bezoek je een event bij Act Eventstudios, dan parkeren jouw bezoekers op deze plek. Tevens beschikt het park over meer dan 70 laadpunten voor elektrische auto’s. Daarnaast is er een waterstoftankstation gelegen aan het rand van het park. Na het parkeren van de auto loopt de bezoeker circa 5 min naar onze eventlocatie in Gebouw KB.

Laadmogelijkheden 

Laadmogelijkheden 

Op IPKW zijn 70 openbare laadpunten voor elektrische auto’s, verspreid over het park. Zo is er voor werknemers en bezoekers een plek in de buurt om de auto op te laden. Tevens zijn er diverse snellaadpunten, waaronder een openbare snellader die buiten de poort staat en door iedereen te gebruiken is. Alle laadpunten op IPKW zijn te gebruiken met de gangbare laadpassen. Ieder met een toegangspas of bezoekerspas kan 24/7 gebruikmaken van de laadfaciliteiten op basis van beschikbaarheid.

Looproute bezoekers

Looproute bezoekers

Kom je voor een event of bijeenkomst naar Act Eventstudios, volg dan deze plattegrond om naar gebouw KB te lopen.